Vibrasyon Nedir?

Asal Metal

Vibrasyon Nedir?

19 Ekim 2018
İnşaat sektöründe profesyonellik unsurları arasında yer alan vibrasyon, inşaat harcının ya da beton harcının döküldükten sonra arasında kalan havanın tahliye edilmesini sağlamaktadır. 
 
Biraz daha detaylandırmak gerekirse, vibrasyon harç dökülürken hava tanecikleri ile birlikte zemin üzerine yerleşen harç malzemesinin içerisindeki hava taneciklerinden arındırılmasını sağlar. Böylelikle harcın birbirine tamamen yaslanarak aralarında boşluk kalması önlenebilmektedir. 
 
Uygulama kullanıldığında harç malzemeleri birbirine daha sıkı yapışır ve destek olur. Zemin üzerine yük bindiğinde ara hava tanecikleri olmadığından dolayı tüm alanlarda eşit düzeyde sağlamlık oluşturur. İnşaat sektöründe sıklıkla kullanılarak yapı malzemeleri arasındaki boşlukların giderilmesini sağlamaktadır.
 
Vibrasyon hakkında daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Telefon: +90 (212) 549 81 90
 

Asal Metal Firması; yüzey işlem alanında uzmanlaşmış bir kurumdur. Ana uzmanlık alanları; kumlama, vibrasyon ve shot peeningdir.

Üretim alanı; kumlama makineleri, vibrasyon makineleridir. Ayrıca bunlarda kullanılan sarf malzemelerinin imal ve ithalatını yapmaktadır.

İletişim Bilgileri

Asal Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Eskoop Sanayi Sitesi C6 Blok No:345 İkitelli / İST Telefon: +90 (212) 549 81 90 E-Posta: info@asalmetal.com