Kumlama Makinesi Kullanımı

Asal Metal

Kumlama Makinesi Kullanımı

23 Temmuz 2018

Gelişen teknoloji ile beraber kumlama makinesi konusunda da farklı özelliklerin otaya koyulmasına yardımcı olunmuştur. İşletmeler de kendi isteklerine göre en uygun olacağına inandıkları kumlama makinesi çeşitlerini inceleyerek bunlar arasından istediklerini satın alabilirler. Orta boylardaki metal parçaların kumlama işlemlerinin yapılması istendiği zaman ise devreye kumlama kabinleri girmektedir. Bu tarz makineler karmaşık, griftli geometrik yapıdaki parçaların kumlanması başta olmak üzere hassas parçaların da sorun yaşanmadan kumlanması işlemleri için ideal makinelerdir. Kapalı sistem ve küçük boyutlu olmaları sayesinde yer sorunu olan işletmeler, herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadan diledikleri kumlama makinesini alma olanağına erişiyorlar. Asal Metal bünyesinde yer almakta olan kumlama makineleri ile beraber artık işletmeler istedikleri metal yüzeyler için kumlama işlemlerini kolaylıkla yapmış olacaklar.

 

kumlama, kumlama makinası, kumlama kumu, kumlama malzemeleri, kumlama makine parçaları, kumlama kazanı, kumlama kabini, 
kumlama firması, kumlama makinası firması, tamburlu kumlama makinası, askılı kumlama makinası, kumlama sarf malzemeleri
 
 
 
kumlama
kumlama makinası
kumlama kumu
kumlama malzemeleri
kumlama sarf malzemeleri
kumlama makine parçaları
kumlama kazanı
kumlama kabini
kumlama firması
kumlama makinası firması
tamburlu kumlama makinası
askılı kumlama makinası
sac profil kumlama makinası
vibrasyon
vibrasyon makinası
vibrasyon malzemeleri
vibrasyon makinası firması
vibrasyon firmaları
çelik granül
paslanmaz çelik granül
paslanmaz çelik grit
cam kürecik
alüminyum oksit
seramik küre
silisyum karbür
kumlama vibrasyon makineleri

Asal Metal Firması; yüzey işlem alanında uzmanlaşmış bir kurumdur. Ana uzmanlık alanları; kumlama, vibrasyon ve shot peeningdir.

Üretim alanı; kumlama makineleri, vibrasyon makineleridir. Ayrıca bunlarda kullanılan sarf malzemelerinin imal ve ithalatını yapmaktadır.

İletişim Bilgileri

Asal Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Eskoop Sanayi Sitesi C6 Blok No:345 İkitelli / İST Telefon: +90 (212) 549 81 90 E-Posta: info@asalmetal.com